Zehra Galip Sumra Atatürk İlkokulu
SUSAKLI MAH. ATATÜRK CAD. Z.G.S ATATÜRK İLKÖRETİM OKULU BLOK NO: 27 ERMENEK / KARAMAN

VİZYON

Bütün öğrencilerin; yeniliklere açık, bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş, toplumun değer yargılarını özümsemiş, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; çevrede, bölgede ve ülkede “ÖRNEK OKUL” olmaktır.

MİSYON

Zehra Galip Sumra Atatürk İlkokulu olarak hedeflerimiz; Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, sorgulayan, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, kendi ayakları üzerinde durabilen, özgüveni yüksek, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, yüzü medeniyete dönük çağdaş bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim